10 things you didn't know about me

Jag tänkte att det kunde vara roligt att lära känna mig lite bättre här på bloggen så här kommer en lista med saker ni kanske inte visste om mig.

Kommentera nedan om ni kan relatera till någon av punkterna!


// I thought it might be fun to get to know me a little better here on the blog so here comes a list of things you may not know about me.

Comment below if you can relate to any of the points!Jag drömmer om att designa kläder - Klädintresset har jag haft i många år och en dröm som jag har är att kunna designa kläder. När jag shoppar kläder vet jag ofta vad jag är ute efter utan att ha sett ett sådant plagg så ibland kan det vara problematiskt att shoppa då jag inte hittar vad jag är ute efter.

Jag älskar att laga mat - Nämnde detta tidigare men mat är det bästa jag vet. Varje vecka planerar jag vad jag ska laga och innan jag går och lägger mig planerar jag morgondagens matlagning. Att laga mat är som meditation för mig då jag verkligen är i nuet när jag står i köket.

Jag har tvångstankar - Idag har jag några få tvångstankar som att kolla att spisen är avstängd innan jag går och lägger mig osv men det var värre förr, då kunde jag bland annat tvätta händer x antal gånger i timmen varje dag för att jag kände mig smutsig om jag rörde vid någonting, det försvann dock med tiden men jag har alltid varit noga med att tvätta händerna vilket är extra bra i dessa tider.

Jag har svårt att dricka kolsyrat - Jag har svårt att svälja kolsyrat vatten, därav dricker jag ingen läsk.

Jag får migrän första dagen innan mens - Detta har jag märkt på senaste tiden, jag har en app som heter Flo där jag alltid skriver in hur jag mår osv relaterat till mensen och varje månad innan jag ska ha mens får jag ont i huvuden. Jag var tvungen att söka på google och tydligen är det vanligt. Är det någon annan som kan relatera?


// I dream about designing clothes - The clothing interest I have had for many years and a dream I have is to be able to design clothes. When I shop for clothes I often know what I am looking for without even seeing it so sometimes it can be problematic to shop when I do not find what I am looking for.

I love to cook - i Mentioned this before but food is the best I know. Every week I plan what to cook and before I go to bed I plan tomorrow's cooking. Cooking is a meditation for me as I am really in the moment when I am in the kitchen.

I have obsessive thoughts - Today I have a few obsessive thoughts like checking that the stove is switched off before I go to bed and so on but it was worse before, then I could wash my hands x number of times an hour every day because I felt dirty if I touched on anything, it disappeared over time, but I have always been careful to wash my hands which is extra good during these times.

I have a hard time drinking sparkling water etc. - I have a hard time swallowing sparkling water, so I don't drink much soda.

I get a migraine the day before my period - This I have noticed lately, I have an app called Flo where I always type in how I feel etc and every month before I have my period I get headaches. I had to search on google and apparently it is common. Can anyone else relate?Jag älskar vatten - Vatten är det godaste jag vet och det finns alltid med mig vart jag än går vare sig det är på en promenad eller en shoppingtur.

Jag har aldrig i hela mitt liv åkt slalom - Jag har aldrig testat på att åka slalom skidor, tror det är för att jag har dåliga minnen från när jag åkte längdskidor på friidrotten och tyckte det var så jäkla tråkigt. Därav är jag inte så förtjust i att åka på skidresor, men jag antar att jag måste prova innan jag kan yttra mig.

Jag älskar ketchup - Ibland kan jag planera maträtter utefter vad som passar med ketchup haha för att det är så gott.. Har ni provat att ha ketchup när ni gör varma mackor med ost, om inte så måste ni prova!

När jag var lite ville jag bli tandläkare - Minns att jag tyckte det var så roligt att gå till tandläkaren för att man fick en leksak efteråt och tror det var därför jag ville bli tandläkare..

Jag älskar att skriva listor - Jag är en riktigt nörd ner det kommer till att skriva listor, jag skriver matlistor, listor på vad jag ska göra nästkommande dag, listor med kommande blogginlägg osv..

Jag blir mer och mer introvert för varje år - Jag märker att jag har blivit mer introvert än vad jag tidigare uppfattat mig själv, jag älskar egentid och får mer energi av en dag hemma. För något år sen kunde det inte gå en dag utan att jag träffade en kompis. Men jag är nog en mix, gjorde ett test häromdagen och det visade att jag var ungefär 60 % introvert och 40 % extrovert.


// I love water - Water is the best thing I know and its always with me wherever I go whether I would be on a walk or a shopping trip.

I have never in my whole life done downhill ski - I have never tried downhill ski, I think it is because I have bad memories from when I went cross-country skiing in athletics and thought it was so damn boring. That is why I am not a big fan of going to skiing trips, but I guess I have to try before I can express myself.

I love ketchup - Sometimes I can plan dishes according to what fits with ketchup haha ​​because it is so good .. Have you tried having ketchup when you make warm sandwiches with cheese, if not you have to try!

When I was a little, I wanted to become a dentist - I remember that I thought it was so fun to go to the dentist because you got a toy afterwards and I think that's why I wanted to become a dentist ..

I love writing lists - I'm a real nerd when it comes to writing lists, I write food lists, lists of what to do next day, lists of upcoming blog posts, etc.

I am becoming more and more introverted every year - I notice that I have become more introverted than I previously thought myself, I love alone time and get more energy from a day at home. A year or so ago, I couldn't go a day without meeting a friend. But I'm probably a mix, I did a test the other day and it showed that I was about 60% introvert and 40% extrovert.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
You had me at ketchup haha, löjligt vad barnsligt gott det är 😉 Kramar <3
nouw.com/myjjohansson
Desireekujala
Desireekujala,
Haha skönt att höra att man inte är ensam <3 kram
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
Åhhh men så himla kul inlägg!! Relaterar alldeles för mycket till tvångstankarna, haha! Plattar håret, stänger av plattången, kollar elva miljoner gånger att den är avtängd och inte ligger i närheten av något, går ut och låser lägenheten men måste vända när jag precis kommit ut för att kolla att den är avstängd haha ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,
Men asså man blir ju galen på sig själv ibland.. haha <3 Kram
nouw.com/desireekujala
Matildaberlin
Matildaberlin,
Signar under med dig och My på ketchup-delen, haha! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Desireekujala
Desireekujala,
Skönt att höra att vi är fler haha <3 kram finis!
nouw.com/desireekujala
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha jag lever nästan för mina listor! Så himla rolig fakta om dig!
nouw.com/celinelundqvists
Desireekujala
Desireekujala,
Listor är det bästa vi har <33 Kram!
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vatten är nästan underskattat, det är SÅ gott hahah! Tycker verkligen du borde satsa på att designa kläder, jisses vad snyggt du skulle leverera! <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Men tack fina fina du, det glädjer mig att höra! <3
nouw.com/desireekujala