10 things you didn't know about me

1. Jag får ont i huvudet av marshmallow och maräng, förstår att det låter konstigt men bara av tanken får jag ont i huvudet, haha så svårt att förklara.. Jag tycker det är gott så det är inte det att jag tycker att det är äckligt eller så.


2. Jag älskar att kolla på sminkvideos på youtube och jag kan fastna en hel kväll när folk sitter och pratar om smink, det bästa är när man får följa med när dem handlar haha.


3. Jag älskar reggae musik och de är tack vare min kompis Sandra som har inspirerat mig när jag och min syster hälsade på henne i Jamaica.


4. Jag älskar att skriva listor, listor med vad som ska handlat, vad som ska göras, planering och det bästa är att checka av dessa listor.


5. Jag har bott i 4 olika länder, Sverige, Indien, Vanuatu och nu Indonesien. Hade någon sagt det till mig för 5 år sedan hade jag skrattat.6. Jag tror jag har HSP, de vill säga att jag är en High sensitive person. Jag är en person med mycket känslor och har lätt till gråt, jag kan tycka synd människor jag inte ens känner, jag kan t.e.x. gå förbi någon på stan och känna medkänsla för personen, låter flummigt men jag är säker på att jag inte är ensam om detta.


7. Jag äter ungefär 70 % vegetarisk under veckorna, och det har jag börjar göra omedvetet, det började när vi flyttade utomlands.


8. Jag snyter mig väldigt många gånger om dagen, vi snackar typ 15 gånger, vare sig jag är sjuk eller inte och det har blivit som ett beroende.


9. Jag mediterar nästan varje morgon och har gjort det i över ett år.


10. Innan jag träffade Paul var jag väldigt osäker i min engelska men då han är från Irland så var jag tvungen att utmana mig själv och idag tycker jag inte att alls att det är jobbigt.//

1. I get a headache of marshmallow and meringue, I know that it sounds weird but only by the thought I get a headache, haha .. Can't really explain it but I do like it so it's not like I don't eat it.


2. I love to watch makeup videos on youtube and I can get caught up in a whole evening when people sit and talk about it, the best thing is when you follow them around to shop makeup.


3. I love reggae music and that's thanks to my friend Sandra who inspired me when my sister and I visited her in Jamaica.


4. I love to write lists, lists of what to do, what to eat, planning and the best thing is to check these lists.


5. I have lived in 4 different countries, Sweden, India, Vanuatu and now Indonesia. Had someone said it to me 5 years ago I would have laughed.


6. I think I have HSP, ´High Sensitive Person´. I am a person with a lot of emotions and have easy to cry, I can feel sorry for people I don't even know, I can for example see a stranger and feeling compassion for the person, sounds strange but I'm sure I'm not alone in this.


7. I eat about 70% vegetarian during the weeks, and I have started to do this unconsciously, it started when we moved abroad.


8. I sneeze a lot during the day, around 15 times, whether I'm sick or not and it has become an addiction.


9. I meditate almost every morning and have been doing it for over a year.


10. Before I met Paul I was very insecure in my English but as he is from Ireland I had to challenge myself and today I do not think it is difficult at all.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
ÅH vad jag också älskar listor, att skriva och bocka av dom är ju en SÅ härlig känsla haha! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Men eller hur, bästa som finns ju haha <33
nouw.com/desireekujala