2018 - Q/A

Hej mina vänner, då var vi snart inne på ett nytt år så jag tänkte svara på lite frågor som handlar om året som varit, såg att några andra bloggare gjort liknande så hänger på och gör det jag med.


// Hello my friends, I can’t believe 2019 is almost here (!!!!) so I was thinking it could be fun to answer some questions about 2018, I saw that some other bloggers made something similar so I’m joining them and do that as well.


Bästa minnet 2018?

Jag har tre riktigt bra minnen som jag kommer på men om jag måste välja ett så är det när Paul och jag åkte till Steam Hotel över en helg och bara umgicks, det var så himla avkopplande och härligt att bara vara och njuta av tillvaron. Tips till alla där ute är att åka iväg en helg med sin partner, en kompis eller kanske en familjemedlem. Kommer absolut besöka Steam Hotel igen när vi är i Sverige.


// Best Memory 2018?

I have three really good memories that comes up but if I have to choose one of then it is when Paul and I went to the Steam Hotel over a weekend and just relaxed, it was so wonderfully relaxing and lovely to just be and enjoy life. Tips for everyone out there are to go away for a weekend with their partner, a friend or perhaps a family member. Will definitely visit the Steam Hotel again when we are in Sweden.


Bästa köpet 2018?

Hmm den är svår, kanske lite tråkigt men något jag verkligen har uppskattat att köpa det här året är böcker, har verkligen börjat älska att läsa så det är något jag med gott samvete kan spendera mina pengar på.


// Best thing I bought 2018?

Hmm so difficult, maybe a little boring but something I really appreciated buying this year is books, has really started to love to read so it is something I with good conscience can spend my money on.


Sämsta köpet 2018?

// Worst thing I bought 2018?

Okej, missförstå mig inte nu för jag älskar dem här skorna!! Jag har nämligen inte använt dem alls i år och jag tog även med dem hit till Indien men jag kan dock inte se när jag ska kunna använda dem? Men men som jag sa så älskar jag dem så dem kommer förhoppningsvis att komma till användning framöver, kanske till nästa utlandsresa?


// Okay, don't get me wrong now because I love these shoes!! But the thing is that I haven't used them at all this year and I also brought them here to India but I can't see when I can use them? But as I said, I love them so they will hopefully come to use in the future, perhaps for the next vacation?


Mest stolt över 2018?

Det jag är mest stolt över i år är att jag vågade flytta hit till Indien och lämna min trygghet, jag sa upp mig från mitt jobb som jag trivdes med och flyttade ifrån mina vänner och min familj. Det har varit tufft men också lärorikt och det är absolut inget jag ångrar utan tvärt emot så är jag väldigt tacksam för att få uppleva detta.


// Most proud of 2018?

What I am most proud of this year is that I dared to move here to India and leave my safety place, I resigned from my job that I really liked and moved away from my friends and my family. It has been tough but also instructive and it is absolutely nothing I regret, I am very grateful to experience this.

Bilden till vänster är tagen den dagen jag lämnade Sverige och bilden till höger är tagen en vecka senare i Indien.

// The picture to the left is taken the day I left Sweden and the picture to the right is taken a week later in India.


Bästa lärdomen 2018?

Våga utmana dig själv. Bästa sättet för att få bort en rädsla är att våga utmana den. Jag jobbar fortfarande på det men tycker jag kommit en bit på vägen.


// Best lesson in 2018?

Challenge yourself. The best way to get rid of a fear is to dare to challenge it. I still work on it and keep going.

Gillar

Kommentarer