2020 Q/A

Då var vi inne på årets sista dag och precis som tidigare år så tänkte jag svara på lite frågor som handlar om året.

Nedan har jag satt ihop en liten lista som får summera året 2020!Bästa minnet 2020?

Mitt bästa minne måste ändå vara när jag åkte hem till Sverige och hälsade på i början utav året. Annars har det inte hänt så jätte mycket stora händelser.


Vilka länder besökte du?

Jag besökte Sverige och Singapore i början utav året och resten av tiden har jag spenderat i Indonesien.


Mest stolt över 2020?

Att jag läste en kurs i Marknadsföring.


Vilken var den bästa månaden?

Jag skulle nog säga Januari när jag besökte Sverige och nu i december när vi åkte till Bali. Sen minns jag oktober som en härlig månad också.
Ditt bästa köp?

Boken om mina drömmar, den har verkligen hjälpt mig att planera och nå mina mål. Att jag skaffade glasögon var också en investering! Tänk att jag har gått runt och sett så dåligt..


Ditt sämsta köp?

Den här var svår, men visst har jag väl kanske köpt något plagg som jag egentligen inte behövde.. Jag kan dock inte komma på något specifikt, jag försöker alltid tänka långsiktigt när jag köper kläder.


Hade du några mål som du bockade av?

Högsta betyg i marknadsföringskursen och att mina sociala medier skulle växa.


Bästa lärdomen 2020?

Att inte ta något för givet.


Årets mest lästa inlägg på din blogg?

Ett inlägg när jag pratar om hur jag handskas med ensamheten utomlands.

Om ni missade det inlägget kan ni läsa det här!For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.Gillar

Instagram lately

Hej på er, jag ville bara kika in och hälsa er alla en god jul! Jag befinner mig just nu på Bali och därför har det blivit dåligt med uppdatering här, men jag tänkte uppdatera bloggen nu i veckan med en massa härliga bilder från Bali. Så länge kan ni följa mig på Instagram, där kan ni förvänta er en massa stories och bilder från resan!

@ desireekujala heter jag där, ni kan klicka er till min profil här!


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.

Gillar