Favorites online

Innehåller affiliate-länkar

1. Här 2. Här 3. Här

4. Här 5. Här 6. Här

7. Här 8. Här 9. Här

Startar denna måndag med att länka lite favoriter som jag har kikat på online. En trenchcoat är ett måste i garderoben nu till våren och jag gillar både den långa (nr 2) och den korta (nr 7) trenchcoaten som jag länkat ovan. Den gråa kepsen (nr 4) är också en favorit.

Har du någon favorit?

Gillar

Kommentarer

En härlig dag

Vilken underbar dag det blev igår! Det var strålande sol så jag mötte jag upp min kusin Jessica som jag har saknat att hänga med! Vi bestämde oss för att promenera runt stan i Örebro och vi valde helt klart rätt dag då det var hur varmt och skönt som helst.


Vi slog oss ner på Mocca Deli för en lunch och det blev premiär på uteserveringen. Där satt jag med endast en tunn stickad tröja utan att frysa så då kan ni ju förstå hur varmt det faktiskt var. Vi tog en varsin pasta och vi båda blev imponerade av hur goda dem var!


Sedan köpte vi med oss en varsin is chai latte som vi sippade på medan vi gick runt i lite butiker och vi hittade en hel del fint som jag tyvärr inte kunde köpa då jag inte har plats i resväskan. Ljuslyktorna ovan tycker jag exempelvis är så himla fina! Hur som helst så blev det en riktigt härlig dag och jag hoppas att vädret fortsätter leverera medans jag är hemma i Sverige! Hade ni lika fint väder där ni bor?


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Helgen i bilder

Hej på er, hoppas ni haft en bra start på veckan och att helgen var bra. Min helg var toppen, redan på fredagen fick jag svar på mitt PCR test vilket var negativt så efter det har jag kunnat hitta på lite mer saker och träffat folk. I fredags var jag och mamma inne i stan och köpte med oss lite fika som vi åt ute och på lördagen startade jag dagen med att ta en promenad runt sjön med en vän som avslutades med en fika. Jag har även hunnit med att träffa några i släkten och så har jag njutit av det fina vädret som Sverige bjudit på. Vad har ni haft för er? <3


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer