Senaste från min kamerarulle

Jag tänkte att det kunde vara kul att kika på lite bilder från min kamerarulle som jag tagit dem senaste veckorna. Jag insåg nämligen att jag har varit riktigt dålig på att visa er min vardag nu på senaste tiden så nedan kan ni se vad jag haft för mig, iallafall från dem dagarna då kameran har fått komma fram!


Först ut har vi några bilder från en av dem där soliga dagarna vi hade här om veckan. Det blev en grillkväll och så satt vi ute på altan och spelade sällskapsspel. Det var så mysigt och man fick verkligen en försmak av sommaren!


Och så har vi dem här bilderna från en ännu en fin dag när jag och mamma strosade runt i stan och njöt av det fina vädret.


Ett måste nu under ''försommaren'' är att besöka stadsparken i Örebro. Dem gör så himla fint där och det är så mysigt och bara strosa runt bland alla vackra blommor. Det har blivit så himla grönt ute nu och det doftar så himla gott från träden och det gör mig helt pirrig.


Samma dag så passade jag på att knäppa några bilder till ett samarbete och så avslutades det med lite mat ute på stallbacken. Fler såna här dagar tack!


Gillar

Kommentarer

Outfit Of The Day

Inlägget innehåller reklam


Shorts här / Top här / Skjorta här / Skor här

Ovan har ni min senaste outfit och alla plagg som jag bär kommer från NA-KD. Jag har ett samarbete med NA-KD just nu på Instagram och med min kod DESIREEKUJALAX20 får ni 20 % rabatt på deras hemsida. Koden gäller i 48 h så passa på att shoppa era favoriter!

Gillar

Kommentarer

Summer look

Innehåller affiliate-länkar

Skjorta - Zara / Byxor här / Top Cotton On / Väska - Zara

Ovan ser ni min senaste outfit och äntligen kan man använda lite tunnare kläder utan att frysa och jag är så taggad på att börja använda mer färg nu till sommaren då jag annars använder mycket neutrala färger. Jag älskar färgen på skjortan som jag bär ovan och den kommer från Zara, dem har verkligen så mycket fint där just nu!


Gillar

Kommentarer