STYLINGVIDEO - HÖST HAUL

Nu finns en ny video uppe på min Youtubekanal där jag visar upp en massa fina höstplagg och ger stylingtips. Jag provar bland annat kappan som Bianca släppt i samarbete med Nelly.com.

Vilken look var din favorit? kommentera nedan <3

Gillar

Kommentarer

Life update

Innehåller affiliate-länkar

Stickad klänning - Här / Boots - Här / Solglasögon - Här

Förutom att länka mina senaste outfit som ni ser ovan så tänkte jag även passa på att skriva en liten ''life update'' då det var längesen jag pratade mer er om vad som händer och sker i livet för som ni märker så är jag fortfarande i Sverige. Jag har varit här sen i mars och det betyder också att jag varit ifrån min pojkvän i snart ett halvår, hör ni hur långt det är?!? Helt sjukt när jag tänker efter, trodde aldrig vi skulle vara ifrån varandra så länge.. Det jobbiga är att jag inte vet när jag kommer att kunna åka tillbaka till Indonesien då landet fortfarande befinner sig i lockdown och innan den är över kan jag inte ansöka om nytt visum. Det positiva är dock att det verkar gå åt rätt håll och Pauls fotboll har äntligen dragit igång efter 1,5 år av uppehåll så det känns bra! Så jag blir kvar här i Sverige ett tag till och jag får helt enkelt njuta av hösten här vilket är mysigt. Men jag hoppas kunna åka till Indonesien snart (gärna om några veckor) så håll tummarna för det!


Gillar

Kommentarer

Redo för hösten

Inlägget innehåller reklam

Stickad väst här / Jeans här / Skor här / Solglasögon här

Det bästa med hösten är helt klart höstmodet och ovan ser ni min senaste outfit. Hela looken kommer från NA-KD och jag har just nu ett samarbete med dem på Instagram där jag delar med mig av en en rabattkod som är desireekujalax20 där ni får 20 % på deras hemsida. Koden gäller i 48 h så passa på att shoppa lite nytt inför hösten du också!


Gillar

Kommentarer