A throwback from India

Häromdagen insåg jag att det var över ett år sen som jag tog mitt pick och pack och flyttade till Indien så jag tänkte bjuda på en liten tillbakablick från min vistelse där och dela några utav mina favoritminnen!


// The other day I realized that it was over a year ago that I moved to India so here comes a little throwback and some favorite memories from my stay there!


Jag drack en hel del Chai och provade på många Indiska maträtter..

// I drank a lot of Chai and tried many Indian dishes ..


Jag var bjuden på ett Indiskt bröllop vilket var en riktig upplevelse..

// I was invited to an Indian wedding which was a cool experience ..


Jag besökte Goa som bjöd på värme och fina stränder..

// I visited Goa which offered hot weather and nice beaches ..


Jag upptäckte yoga och gjorde en Henna tatuering..

// I discovered yoga and did a henna tattoo ..


Jag fick prova på att äta som en äkta Indier och besökte Wagah Border som ligger vid gränsen av pakistan...

// I ate food like a real Indian and visited Wagah Border which is on the border of Pakistan ...


Jag besökte The Golden temple och firade Diwali..

// I visited The Golden temple and I celebrated Diwali ..


4 månader blev det att tillbringa i Indien och det var minst sagt en upplevelse, Indien är inget land jag skulle vilja flytta tillbaka till men samtidigt är jag glad att jag fick uppleva det. Det är så otroligt häftigt att flytta till ett nytt land och lära känna nya kulturer och man får ett helt nytt perspektiv på saker och ting. Jag fick se många otroliga platser och fira en och en annan högtid men det bästa var ändå alla människor jag mötte.

För er som inte följde mig och min blogg under vistelsen och är nyfikna så finns det en kategori med namnet India som ni kan klicka er in på.


// I spend 4 months in India and talk about an experience, India is not a country I would like to move back to but at the same time I am glad that I got to experience it. It is so incredibly cool to move to a new country and get to know new cultures and you get a whole new perspective on things. I got to see many cool places and celebrate one and another feast but the best part was all the people I met.

For those of you who did not follow me and my blog during the stay and are curious there is a category named India that you can click on.


Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
men wow så häftigt, måste varit en enorm kulturchock! jag är mest förvånad över en andra bilden, att du har teddyjacka på dig!!! trodde att det var varmt året om i indien 🙈
nouw.com/megkaup
Desireekujala
Desireekujala,
Ja det kan man verkligen säga, vi bodde i norra Indien så under december blev det lite kallare när solen gick ner, vart lika förvånad ja också haha 😊
nouw.com/desireekujala