Appar som tar din Instagram till nästa nivå

Instagram är en utav de populäraste apparna idag och det är en plattform som jag verkligen tycker är rolig då man får vara kreativ och inspirera med fina bilder. Det finns många hjälpmedel som man kan använda för sin Instagram och idag tänkte jag tipsa om 3 appar som tar din Instagram till nästa nivå!


Lightroom

Före / Efter

Lightroom är en app där man kan redigera sina bilder, den har många bra funktioner och ett tips är att leka runt och hitta en redigering som passar en själv. Jag brukar inte ändra så mycket då jag jag gillar när det ser naturligt ut men jag brukar ändra ljusstyrkan och skuggan om det behövs och sen beskär jag bilden så jag vill ha den. Ovan ser ni ett exempel på hur jag har redigerat med hjälp utav appen Lightroom.


UNUM

UNUM är en app där man kan planera sitt Instagram flöde. Jag går alltid in där när jag har nya bilder och med hjälp utav appen så har jag alltid lättare att välja vilken bild jag ska lägga upp för att det ska se bra ut i flödet.


Photo Retouch

Före / Efter

Photo Retouch är en app som kan användas om man vill få bort något som man tycker förstör bilden. Det kan t.e.x. vara en smutsfläck i bakgrunden eller som på bilden ovan då jag har tagit bort ett blåmärke som jag hade på benet. Jag har provat lite olika appar och jag tycker den här är både enklast och bäst!


Gillade ni det här inlägget?

Då kan ni läsa om 5 appar som hjälpt mig i vardagen! Ni hittar det här (klick!).


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,

Vilka bra tips!😍 Min UNUM fungerar inte längre. Vet inte varför 😟 Men finns en liknande app som heter Inpreview som jag använder istället nu, den fungerar också! Har bara lightroom på datorn, ska lätt ladda ned den till mobilen med!

nouw.com/fiaberggren
sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Använder också lightroom och det är helt klar bästa appen för att redigera sina bilder! Jag använder mig av snapseed för att ta bort eventuella småsaker

nouw.com/sofiiaeklund
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla bra tips! Lightroom ÄLSKAR jag, men de andra apparna har jag faktiskt aldrig provat. Hur nice att kunna testa ut sitt flöde?! Måste ladda ner den appen! <3

nouw.com/agnesmathilda
happyM
happyM,

Åhhh så bra tips!! Lightroom skulle jag på riktigt inte kunna leva utan haha!! Måste kolla in UNUM direkt känner jag!! Kram ❤️❤️

nouw.com/happym
hilmak
hilmak,

Älskar bra appar! 🥰

nouw.com/hilmak
enligtmalin
enligtmalin,

Tack för bra tips! Jag håller med om att Lightroom är bra! 😍

nouw.com/enligtmalin
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh superbra appar! Älskar lightroom

nouw.com/tildablanksvard
feliciatingberg
feliciatingberg,

Åh så bra tips, precis vad jag behövde! 😃<3

nouw.com/feliciatingberg
ebbabrage
ebbabrage,

Åh vilka bra tips! ❤️

nouw.com/ebbabrage
oliviamalm
oliviamalm ,

Måste testa!!

nouw.com/oliviamalm