Best of October

Imorse när alarmet ringde och jag såg att det var 1 november fick jag en chock, kan inte förstå att vi börjar gå mot slutet av året och att det snart är jul! Nu är det dags att börja planera lite inför både jul, nyår och kommande år men innan jag gör det tänkte jag bjuda på det bästa från oktober månad.


// Today when the alarm rang and I saw that it was November 1st I got a shock, I can not understand that we are starting to go towards the end of the year and that it is soon Christmas! Now is the time to start planning a little for both Christmas, New Year and the coming year, but before I do that I will show you the best from October.


Jag bytte header på min blogg som jag blev väldigt nöjd med.

// I changed the header on my blog which I was very happy with.


Jag har varit på många hemmamatcher och tack vare det träffat en hel del härliga människor, vi är ett härligt gäng från olika nationaliteter som är där för att supporta våra pojkvänner och det är så himla roligt att man träffar så mycket människor tack vare det.


// I have been to many home games and met a lot of lovely people, we are all from different nationalities who are there to support our boyfriends and it is so much fun that you meet so many people thanks to that.


Jag hittade ett nytt favoritställe med supergoda smoothie bowls.

// I found a new favorite place with super good smoothie bowls.


Och så har jag varit på lite äventyr och besökt Ancol beach, men nästa gång jag åker dit får bli på en vardag då det förhoppningsvis inte är lika mycket folk!


// and then I was on an adventure and visited Ancol beach, but next time I go there it will on a weekday when it's not so many people!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så roligt med en tillbakablick <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Desireekujala
Desireekujala,
Ja alltid kul att se tillbaka vad man gjort 😃 <3
nouw.com/desireekujala
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vilken härlig tillbakablick! Kram på dig <3
nouw.com/fridachristinas
Desireekujala
Desireekujala,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Din nya header är verkligen SÅ fin!
nouw.com/celinelundqvists
Desireekujala
Desireekujala,
TACK snälla du 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
För mig var det liksom januari nyss och vi är redan i november?! Sjukt! Men klagar inte alls på att det snart är dags för julplanering 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Jag veeet går så sjukt snabbt 😃 <3 Håller med så mysigt!
nouw.com/desireekujala