Fact about me

Det blir ju oftast att man skriver i nutid när man bloggar och i och med att jag startade den här bloggen ganska så sent tänker jag att ni som läser min blogg kanske inte vet så mycket om mitt liv så idag tänkte jag skriva lite fakta om mig.

Kommentera gärna om det var något ni inte visste!


// It usually happens that you write in the present when blogging and since I started this blog quite late I think that you who read my blog may not know so much about my life so here comes some facts about me.

Feel free to comment if it was something you didn't know!


WHO AM I?


- Jag är 26 år och mitt stjärntecken är tvilling (ja jag tror på horoskop, eller tror och tror, jag tycker det är spännande plus att just tvillingen stämmer väldigt bra in på mig).

- Jag är uppvuxen i Lindesberg men gick på gymnasiet i Örebro som jag sen flyttade till efter ett par år där jag bodde innan jag flyttade utomlands. Jag har även spenderat en hel del tid i Stockholm då min pappa bodde där när jag var yngre.

- Jag är utbildad stylist men insåg sen att det var mer ett fritidsintresse än något som jag ville jobba med, men vem vet vad jag hittar på i framtiden!

- Jag har jobbat i klädaffär, jag har varit personlig assistent, jag har sålt golv och sen har jag jobbat som administratör/ekonomiassistent.

- Jag firar snart 3 år med min pojkvän Paul som kommer från Irland, vi träffades i Örebro när han bodde där och jobbade som fotbollstränare och det är hans jobb som är anledningen till att vi bor utomlands.

- Jag har hittills bott i 4 länder. Sverige, Indien, Vanuatu och Indonesien. Sverige kommer alltid vara nr 1 men Indonesien blir nr 2.

- Jag har precis avslutat en marknadsföringskurs då jag tycker just marknadsföring är ett intressant ämne.

- Jag sätter väldigt hög press på mig själv och känner mig nästan aldrig nöjd utan att jag kan göra bättre, är jag ute och går känner jag att jag kunde gått lite längre, när jag lägger mig tänker jag att jag kunde vart lite mer produktiv osv.. Något jag måste jobba på!


Det var lite snabb fakta om mig, nu vill jag veta vilka ni är, vart bor ni, hur gamla är ni osv..? Vore så kul att veta!


//

- I am 26 years old and my zodiac sign is gemini (yes I believe in horoscope, or believe and believe, I think it is interesting plus that the gemini fits very well in how I am).

- I grew up in Lindesberg but attended high school in Örebro, which I then moved to after a couple of years where I lived before moving abroad. I also spent a lot of time in Stockholm as my dad lived there when I was younger.

- I am a educated stylist but then realized that it was more a leisure interest than something I wanted to work with, but who knows what I will do in the future!

- I've worked in clothing stores, I've been a personal assistant, I've sold floors and then I've worked as an administrator / finance assistant.

- I will soon be celebrating 3 years with my boyfriend Paul who comes from Ireland, we met in Örebro when he lived there and worked as a football coach and it is his job that is the reason why we live abroad.

- I have so far lived in 4 countries. Sweden, India, Vanuatu and Indonesia. Sweden will always be No. 1, but Indonesia will be No. 2.

- I have just completed a marketing course as I think marketing is an interesting topic.

- I put very high pressure on myself and almost never feel satisfied because I feel I always can do better. .. Something I have to work on!


that was some quick facts about me, now I want to know who you are, where you live, how old you are etc .. would be so fun to know!


Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vad spännande att ha bott i Indonesien ju!
nouw.com/johannagrahn
Desireekujala
Desireekujala,
Jaa jag bor i Indonesien just nu 😃
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Helt missat, fasiken vad häftigt 😍😍
nouw.com/johannagrahn
beattriicee
beattriicee,
Väldigt roligt att få läsa detta inlägg för jag lärde mig absolut mer om dig!! 😍 Visste verkligen inte allt så detta inlägg uppskattar jag!
nouw.com/beattriicee
Desireekujala
Desireekujala,
Vad roligt 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Amanda (Swedish Passport),
Men åh så kul att få läsa! Och vad spännande att du bott i Vanuatu, jag var där på semester för första gången i vintras och det är ju ett helt magiskt klimat där borta 😃 Jag är 24 och bor i Stockholm, har bott i Australien tidigare och är så sugen på att bo utomlands igen och för tillfället är det Amsterdam och Dublin som lockar lite extra mycket 😊
swedishpassport.com
Desireekujala
Desireekujala,
Jaha vad kul 😃 Inte många som varit i Vanuatu eller ens har hört talas om det 😃 <3 Både Amsterdam och Dublin låter riktigt spännande, hoppas du kommer iväg snart 😃 <3
nouw.com/desireekujala
mollyza
mollyza,
Åh va roligt!! väldigt bra inlägg och det blir ännu roligare att följa dig nu! 😍
nouw.com/mollyza
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad kul 😃 <3
nouw.com/desireekujala
sandratheodora
sandratheodora,
Skoj och läsa! 😍 Jag är också tvilling och känner igen mig i det här med pressen på sig själv.. Kram
nouw.com/sandratheodora
Desireekujala
Desireekujala,
Men åh då delar vi säkert en hel del egenskaper hehe 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh, har du bott i Indonesien?! Vore verkligen så kul att få höra mer om hur det varit och "hur det gick till" för att bo där liksom, är ju så sugen själv på att bo i olika länder men tycker det är så svårt att veta hur man ska göra?! <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Hihi jag bor ju i Indonesien nu 😃 Vart trodde du att jag bodde? <33
nouw.com/desireekujala
Malin Tarvainen,
Vad roligt att få veta mer om dig! Jag heter Malin, fyller nsrta 30 år och bor drygt 3 mil norr om Umeå vid kusten i en villa. Kommer dock från en liten stad i Västernorrland som heter Härnösand. Jobbar till vardags på en salong som nagelterapeut men arbetar mer och mer med mina sociala medier som lifestyle influencer med inrikting på livet på landet. Kram
www.malinmonroe.se
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad kul att läsa 😃 Detsamma! kram
nouw.com/desireekujala
hilmak
hilmak,
Åh vad roligt att få veta lite mer om sig Desirèe!! ❤️
nouw.com/hilmak
Linnéa,
Så härligt inlägg ❤️🤩
Ja men verkligen urmysigt här på campingen men vädret kunde varit bättre.... dock har man ju semester så klaga ska vi inte göra 😍
nouw.com/linnealiebig