Göta Energi


Idag tänkte jag att vi skulle prata om energibolag för alla är vi beroende av el i våra hushåll på ett eller annat sätt. Jag minns så väl när jag flyttade till min första lägenhet och tyckte det var så svårt att veta vilket energibolag man skulle välja och därför kommer här ett tips!

Det är viktigt att göra ett aktivt val av elbolag då automatiska elavtal ofta är högt i pris. Jag vet själv när jag flyttade till en lägenhet och automatisk fick det elbolaget som den förra hyresgästen hade vilket gjorde att jag aldrig jämförde några priser, så ett tips är att alltid kolla upp och jämföra. Din elfaktura baseras på hur mycket el du faktiskt använder och därför är ditt val av både elbolag och elavtal viktigt.

Hos Göta Energi finns det elavtal som passar alla, du kan välja elavtalet Spot On som är ett rörligt elpris eller elavtalet Fast-el som är ett fast pris. Du kan även välja ett mixavtal som ger dig rörlig el på sommaren och fast pris på vintern, det elavtalet heter Vintertrygg.

Jag förstår att det kan vara svårt att veta vilket elavtal man ska välja. Jag föredrar Spot On som är det rörliga priset då man oftast tjänar på de i längden, men om man är orolig över att priset ibland kan höjas tycker jag man ska köra på fast pris, det är helt enkelt en smaksak.

Något som också är viktigt för mig är att det ska vara smidigt och enkelt när man exempelvis vill byta elleverantör eller när man ska flytta. Hos Göta Energi hjälper dem dig med bytet av elleverantör om du vill bli kund hos dem vilket är toppen så man slipper göra det själv och om man ska flytta behöver man endast göra en flyttanmälan så sköter dem resten. Dessutom får man en inflyttningspresent som består utav en värdekupong på 300 kr som man kan använda hos utvalda livsmedelskedjor, hur bra är inte det?


Ni kan läsa mer på deras hemsida gotaenergi.se


Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Så himla bra dom verkar! Jag har inte jämfört heller, det det dom andra hade som bodde här innan! Men det låter ju kanon! Vilket grymt sammarbete! <3 😊 Grymt med värekupong på 300 kronor med! Kram<3
nouw.com/tinafalkestad
happyM
happyM,
Åh jag har absolut ingen koll på el och liknande, borde helt klart sätta mig in i det bättre hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det här var verkligen nytt för mig, har inte alls så jättebra koll på detta om jag ska vara ärlig haha! Men det låter ju himla smart 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom