JAG ÄR VECKANS BLOGG

Det är så himla roligt att jag har fått äran att vara veckans blogg här på Nouw och för er nya läsare tänkte jag berätta lite vem jag är så vi kör lite kort fakta om mig så ni vet vad ni kan förvänta er när ni kikar in här!- Desirée heter jag och jag blir 27 år nu till sommaren. Jag är uppvuxen i Lindesberg men jag bor just nu i Indonesien tillsammans med min Irländska pojkvän som jag snart firar 4 år tillsammans med. Sambons karriär har tagit oss utomlands och i 1.5 år har vi bott i huvudstaden Jakarta som jag trivdes väldigt bra i men nu i år har vi flyttat till en stad som heter Solo.


- Många tror att jag bor på Bali när jag nämner att jag bor i Indonesien, men det gör jag alltså inte. Däremot åker jag dit och semestrar när jag har möjlighet då vi har lyxen att bo nära. Bali är helt klart en utav mina favoritplatser att resa till!
- Jag startade min blogg 2018 när jag flyttade utomlands, tanken var då att jag skulle uppdatera min familj och mina vänner kring flytten men när jag märkte att det började trilla in fler och fler läsare så fortsatte jag och idag är mina sociala medier en stor del av min vardag.


- Jag är utbildad stylist sen många år tillbaka men insåg sen att det mer var ett fritidsintresse än något jag ville jobba med. Däremot älskar jag mode så på bloggen och på min Instagram får man ta del av en hel del outfits och modetips.- Jag har bott i 4 olika länder och det är Sverige, Indien, Vanuatu och Indonesien. Sverige kommer alltid vara mitt hem var jag än bor men jag älskar att bo utomlands och upptäcka världen. Drömmen är dock att köpa ett hus i Sverige så man kan ha det som en bas.


- Just nu är jag i Sverige och hälsar på familjen och tanken är att vara här ett tag så att jag kan njuta av våren och sommaren så framöver kommer ni kunna följa mig härifrån!


Och det var lite kort fakta om mig, jag hoppas ni kommer att vilja följa mig den här veckan!

Om ni vill läsa reportaget om mig som Nouw har gjort kan ni klicka er dit här (klick!)

Gillar

Kommentarer