Life is not perfect

Hej på er, hoppas allt är bra med er <3.

Med mig är det bra men jag tänkte skriva en liten uppdatering med vad som händer i livet för även om man kan tro att mitt liv är riktigt nice vilket det är på många sätt så finns det en del negativa saker också och jag tycker det är viktigt att påpeka det också!

Vi kan ju börja med de positiva som är att Pauls Fotbollslag startar igång igen efter en lång paus sedan corona bröt ut. Det kommer bli intensivt men det ska bli väldigt skönt att komma tillbaka till rutiner här hemma.

De negativa är att jag börjat ge upp tanken på att åka till Sverige i år. Jag hörde senast i måndags att Indonesien stänger sina gränser fram till 2021 vilket betyder att om jag åker ut härifrån så får jag inte åka tillbaka och att vara ifrån Paul fram tills nästa år känns inte sådär jättekul.. Samtidigt så har jag inget socialt liv här utan det har jag i Sverige och att inte träffa min familj och mina vänner förens nästa år känns så tråkigt. Vad gör man??

Jag försöker vara positiv, jag tänker att det här drabbar alla på ett eller annat vis och att nästa år förhoppningsvis blir bättre. Det är ju likadant i exemplevis USA och Australien och många andra länder. Jag är ändå chockad över hur cool jag har varit över det här då jag har lätt för att komma in i ångestbubblor. Men jag tror att just det här med att vara positiv har hjälpt och det är inte så att jag är fast här, jag kan åka till Sverige om jag vill, men Jakarta är trots allt mitt hem och där jag bor och att vara ifrån Paul i över 5 månader känns alldeles för långt, vi har som max varit ifrån varandra i två månader och bara det kändes som en evighet. Så länge vi har varandra!


// Hello everyone, I hope everything is good with you <3.

With me it's good but I thought I would write a little update with what happens in life because even if you can believe that my life is really nice which it is in many ways, there are some negative things as well and I think it is important to point it out too!

We can start with the positive ones, which is that Paul's Football Team starts up again after a long break since the corona broke out. It will be intense but it will be very nice to get back to routines here at home.

The negatives are that I am starting to give up the idea of ​​going to Sweden this year. I heard last Monday that Indonesia will close its borders until 2021, which means that if I leave here I will not be able to go back, and being away from Paul until next year does not feel so good... But at the same time I have no social life here as I have in Sweden, and not meeting my family and friends until next year feels so sad. But what to do??

I try to be positive, I know that this affects everyone in one way or another and that next year will hopefully get better.. It is the same in for example, the USA and Australia and many other countries. I'm still shocked about how cool I have been over this as I find it easy to get anxious. I think that just this with being positive has helped and it is not that I am stuck here, I can go to Sweden if I want, but Jakarta is after all my home and where I live and to be away from Paul in over 5 months feels way too long, we have at most been apart for two months and that felt like an eternity. As long as we have each other it will be fine!


Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,
Kan verkligen förstå att de känns jobbigt åt båda hållen, ens partner på ena och familj på andra. Men som du säger så kommer de ju bli helt stopp och då får du göra de bästa av situationen. Kanske skypa eller sånt med familj och vänner? 🧡
nouw.com/sophiehelena
Desireekujala
Desireekujala,
Precis så, ja jag facetimar med familj och vänner dagligen 😊 <3
nouw.com/desireekujala
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Så tråkigt och förstår att ditt val är jobbigt!
nouw.com/sofiiaeklund
Desireekujala
Desireekujala,
Ja verkligen <3
nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh så tråkigt men du får ringa facetime eller något för att hitta en lösning <3
nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,
Jaa jag facetimar med familj och vänner dagligen och det underlättar verkligen <3
nouw.com/desireekujala
Filippaalexen
Filippaalexen,
Men åh så tråkigt för dig❤️❤️ ni kommer säkert att hitta någon lösning finis
nouw.com/filippaalexen
Desireekujala
Desireekujala,
Jaa så tråkigt, håller tummarna på det! <3
nouw.com/desireekujala
charlottahagg
charlottahagg,
Hoppas ni kan lösa det <3
nouw.com/charlottahagg
Desireekujala
Desireekujala,
Tack fina du <3
nouw.com/desireekujala
hilmak
hilmak,
Åh vännen jag förstår dig så... Att vara utan sin partner är verkligen hemskt, samtidigt som det kan göra fysiskt ont att sakna sin familj också...❤️ Ändå lite roligt att du har bloggen? Och att vi är många här som typ "hörs" varje dag (även om det såklart inte är samma sak som att umgås med sina vänner kanske) men ändå❤️ Jag hoppas du får bättre besked snart. Man får försöka tänka att det är en förhållandevis ganska kort period, i hela långa livet❤️ KRAM!!
nouw.com/hilmak
Desireekujala
Desireekujala,
Åh ja det underlättar verkligen <3 facetime är också något som gör det hela lättare 😃 kram <3
nouw.com/desireekujala
Ellendelin
Ellendelin ,
Förstår verkligen din ångest! Man står mellan två saker man älskar mest av allt! Se om du kan kompisdejta lite, skaffa dig ett socialt liv undertiden du är där 🤍
nouw.com/ellendelin
Desireekujala
Desireekujala,
Åh jaa jag önska jag var så öppen att jag vågade ta kontakt med nya människor här, så svårt <3.
nouw.com/desireekujala
celinelundqvists
celinelundqvists,
Usch jag förstår att det känns tugnt, du får alltså inte komma tillbaka alls? Ens att få sitta i karantän? Kram på dig <333
nouw.com/celinelundqvists
Desireekujala
Desireekujala,
Ja om jag åker ut från Indoneisen får jag inte åka tillbaka sen förens dem öppnar gränserna. För åker jag ut avbryts mitt visum.. <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla tråkigt att höra detta och jag kan tänka mig att det tar upp mycket tankegång om vad man ska göra! Man vill ju verkligen inte vara ifrån varandra! Jag hoppas verkligen det kan bli en bra lösning så gott som man kan göra det <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Tack fina Emma <3
nouw.com/desireekujala
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
men vilken jobbig sits, förstår att du är kluven. Du får försöka göra det bästa av situationen och facetimea alla där hemma så gott du kan!<3
nouw.com/hannagrinvald
Desireekujala
Desireekujala,
Ja facetime är helt klart bästa uppfinningen <3
nouw.com/desireekujala