Min helg i bilder

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra, vi är inne på andra veckan med att bo på hotell och förutom att det är ganska jobbigt att bo i en resväska (och äta ute varje dag) så går det rätt så bra. Nu är det inte många dagar kvar till huset blir klart! Hur som helst så tänkte jag att vi kunde starta veckan med att kika på vad jag haft för mig i helgen!


FREDAG

I fredags åkte vi och beställde de sista grejerna till huset och nu är allt beställt och kommer levereras nästa vecka. Vi har beställt allt ifrån säng, soffa och matbord till köksinredning, textilier osv., man kan säga att vi har beställt allt som behövs för att ett hus ska fyllas helt enkelt. Jag tror vi var inne i möbelbutiken i 2-3 h så efter det så satte vi oss på Starbucks innan vi åkte hem.


LÖRDAG & SÖNDAG

På lördagen blev det en vända till ett shopping mall för att käka lunch och då passade jag på att gå in på H&M för att kika på deras nyheter men denna gången var det ingenting som fick följa med hem, jag tyckte dock att båda byxorna ovan var väldigt fina! På kvällen hade min kusin Gender Reveal så jag var med genom videosamtal och det var ju så himla spännande! Jag var helt säker på att det skulle vara en liten flicka men fel hade jag haha! Söndagen blev lugn, det hände ändå inte så mycket spännande som är värt att dokumentera, eller jo jag bokade en flygbiljett, kan ni gissa vart?!?!


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer