Mozzarella and spinach lasagne

Ni verkade uppskatta sist jag la upp ett recept på en vegetarisk rätt så jag tänkte att jag kunde lägga upp ett till recept som jag provade i veckan och blev riktigt nöjd med vilket var en Mozzarella och spenatlasagne. Jag vet inte vad som har hänt med mig men någonting har påverkat mig till att äta mindre kött och jag känner mig inte lika sugen på det längre. Insåg efter att ha skrivit veckans matsedel att endast en rätt innehöll kött men som jag skrev tidigare så tror jag att det beror på att jag har flyttat från Sverige och känner mig ovetande.


// You seemed to appreciate the last time I put up a recipe for a vegetarian dish so I thought I could add one more recipe that I tried this week and was really happy with which was a Mozzarella and spinach lasagne. I do not know what has happened to me but something has influenced me to eat less meat. I realized after writing the week's menu that only one dish contained meat but as I wrote earlier I think that is because I have moved from Sweden and feel unaware.


Recepten har jag inte kommit på själv utan jag hittade det HÄR!(klick) så om ni är sugna på att prova på detta så är det bara att klicka er in på länken. Kan verkligen rekommendera detta och lovar att ni inte blir besvikna! Och kommentera gärna om ni har tips på andra vegetariska rätter, det skulle göra mig superglad.


// I did not made the recipes myself but I found it HERE! (click) but unfortunately it is in Swedish but maybe you can translate it.. I can really recommend this and I promise you that you not gonna be disappointed! And please comment if you have tips on other vegetarian dishes, that would make me happy!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Försöker ju äta lite mer vegetariskt, så detta uppskattar jag väldigt ❤️ Mozarella och spenat som går så väl hand i hand också. Kan ju inte bli annat än gott! 😍 Det här vegetariska receptet kan jag rekommendera; https://www.ica.se/recept/stekt-halloumi-med-tomatsas-och-citron-723237/
nouw.com/janielindahl
Desireekujala
Desireekujala,
Tack snälla, halloumi som är så gott! <3
nouw.com/desireekujala
Emma Engström,
Så himla roligt att du delar med dig av recept, alltid kul att få se något nytt! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Vad roligt att du tycker det 😃 <3
nouw.com/desireekujala
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Har också börjat äta mer vegetariskt, och kommit på mig själv att inte sakna kött. Blir 1-2 ggr. i veckan bara. Vegetariska lasagner är så goda, ska ta ett titt på receptet.
nouw.com/jossustravelpics
Desireekujala
Desireekujala,
Ja men eller hur samma här, och det har verkligen ändras under senaste året, ja det tycker jag absolit att du ska göra 😃.
nouw.com/desireekujala
malinkirstine
malinkirstine,
Det ser verkligen SÅ gott ut! Måste laga lasagne snart igen! Kram
nouw.com/malinkirstine
Desireekujala
Desireekujala,
Ja det var supergott och perfekt att ha i matlådan 😃, blir nästan till och med godare dagen därpå. kram <3
nouw.com/desireekujala
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men HERRE vad gott!! tack snälla för recepet!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Desireekujala
Desireekujala,
Ja det var verkligen supergott 😃 <3 kram!
nouw.com/desireekujala
celinelundqvists
celinelundqvists,
Desireekujala
Desireekujala,
Ja det var verkligen gott och till och med ännu godare dagen därpå!
nouw.com/desireekujala