My weekend - Beach, Event and lots of food

Hej på er, kan inte förstå att vi redan är inne i Maj! Dagarna går så himla snabbt och jag antar att det går fort när man har roligt.. Jag minns när jag var i Indien att jag tyckte att veckorna gick såå långsamt och det var väl ännu ett bevis på att jag inte trivdes.. Men något som även har gott snabbt är denna helg som jag tänkte att vi skulle kika lite på.


// Hi, I can't believe it's already May! The days go so fast and I guess it goes fast when you have fun.. I remember when I was in India that I thought the weeks went so slowly and it must be another proof that I did not enjoy it as much as i do here. Something that also has gone fast is the weekend and and here comes a post about it.


På fredagen minns jag knappt vad jag gjorde men då är det ju tur att man jämt tar bilder, haha. Här är iallafall en bild tagen från när vi åt lunch, startade med en juice som smakade väldigt fräscht och sedan beställde jag in varma baguetter till lunch, var dock allt för hungrig för att fota maten.


// On Friday, I hardly remember what I did, but then it is lucky that I always take pictures, haha. Here is at least a picture taken from when we ate lunch, I started with a juice that tasted very fresh and then ordered some warm baguettes for lunch, but I guess I was too hungry so I did not have time to take any photos of the food, haha.


Sedan promenerade vi till marknaden i vanlig ordning och köpte lite frukt. Resterande utav dagen blev lugn och avslutades med middag hemma.


// Then we walked to the market as usual and bought some fruit. The rest of the day became pretty calm and ended with dinner at home.


Lördagen bjöd på strålande sol så då passade vi på att åka till Breakas Beach Resort för att hänga vid stranden (samma ställe vi besökte förra helgen).


// On Saturday we woke up to sunny weather so we took the opportunity to go to Breakas Beach Resort to hang out at the beach (the same place we visited last weekend).


Blev att hänga där ett par timmar och jag började även läsa en ny bok som verkar väldigt bra. Perfekt tidsfördriv när man solar. Min underbara baddräkt kommer förresten ifrån Weekday, jag köpte den förra året på sensommaren och jag älskar den!


// We hang there for a couple of hours and I also started reading a new book that seems very good. Perfect thing to do while you hanging at the beach.. My wonderful swimsuit comes from Weekday, I bought it last year and I love it!


Och här har ni boken som jag börjat läsa, det är en feelgood bok vilket jag älskar och den verkar jättehärlig, tips!

// And here you have the book that I started to read, it is a feel good book which I love and it seems great, tips!


Efter ett par timmars häng på stranden var det bara att åka hem och fixa sig då vi var bjudna till ett Cricket Event vilket var väldigt trevligt. Träffade trevligt folk och så bjöds det på middag.


// After a couple of hours hanging on the beach it was time to go home and get ready cause we were invited to a Cricket Event which was very nice.


Träffade bland annat dem här två superhärliga tjejerna som jag lärt känna här på ön.

// I met these two super lovely girls that I have come to know here on the island.

.

Söndagen bjöd även den på strålande sol men i och med gårdagen så var jag väldigt trött och tog därför en lååång sovmorgon. På eftermiddagen åkte Paul och jag och köpte lite hämtmat, för min del blev det stenugnsbakad pizza från favoritstället Pizza Hot (inte Pizza Hut) hehe.. och titta vilken fin kväll, ljuset är så vackert innan solnedgången.


// On Sunday I woke up a bit tired and therefore I took a long morning sleep. In the afternoon Paul and I went and bought some takeaway food from my favorite place Pizza Hot (not Pizza hut) hehe .. and look what a nice evening, the light is so beautiful just before sunset.


Åkte sedan hem och hade en lugn kväll som bestod av att kolla på serie och spela sällskapsspel, det kan väl inte bli bättre avslut av helgen? #bestofnouw


// Then we went home and had relaxed evening that consisted of watching series and playing board games, perfect end of the Weekend, Right?


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart det låter! Har varit så nyfiken på den boken, men inte vetat om den är något att våga sig på. Så tack för tipset hjärtat! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
Desireekujala
Desireekujala,
Ja den är väldigt mysig om man kan beskriva det så hahah, och det bästa är att det finns fler böcker som man kan fortsätta på om man gillar den. KRAM <3
nouw.com/desireekujala
Emma Engström,
Åh vilken mysig helg! Alltså snälla, skicka hit lite sol för jag känner att jag behöver den haha :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Hade mer än gärna skickat sol till er, däremot så regnar det idag .. men jag tycker det är ganska mysigt det också. Kram på dig! <3
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
ALltså det här ser gaaaalet mysigt ut!! Skulle gärna ta del av lite sol här i Sverige också, haha. Kram ❤️
nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,
Ja det är underbart, dock har vi regn idag vilket jag tycket är lite skönt för då har man en anledning till att hålla sig inne och kolla lite serier m.m.. kram på dig <3
nouw.com/desireekujala
janielindahl
janielindahl,
Vilken underbar helg ❤️ Fotot på dig i den turkosa kjolen, så vacker 😍 Funderat och hört om den boken tidigare, men glömt bort den mitt i allt annat. Tack för påminnelsen! Hoppas din måndag varit fin Desiree, kram till dig ❤️
nouw.com/janielindahl
Desireekujala
Desireekujala,
Tack bästa du <3 Älskar den kjolen så det glädjer mig att höra. Boken är väldigt mysig och ibland är det skönt att komma in i en annan värld för en stund, sedan finns det ju fler böcker av samma serie vilket jag gillar. Kramar.
nouw.com/desireekujala