My Weekend in pictures

Då var det måndag och vi har en ny härlig vecka framför oss! Har ni haft en bra helg? Min har varit helt okej förutom en liten incident i köket.. I fredags blev jag nämligen sugen på att laga en god middag på kvällen och om ni sett vad som hände på Wahlgrens Värld när det började brinna när dem lagade mat kan jag säga att samma sak hände mig. Jag fick panik och var helt skakig efteråt, men det gick bra och inget kom till skada. Hur som helst.. Jag tänkte att vi kör min helg i bilder och vi börjar från lördagen!


// Then it was Monday and we have a new wonderful week ahead of us! Did you have a good weekend? Mine has been pretty okay except for a small incident in the kitchen .. On Friday I was exited to cook a good dinner in the evening and if you have seen what happened at the show Wahlgren's World when it started to burn when they cooked food can I say that the same thing happened to me. I panicked and was completely shaken afterwards, but it went well and nothing was hurt or broken. Anyway .. I thought we would go through my weekend in pictures and we start from Saturday!


SATURDAY

Lördagen var lugn, jag försökte ta lite sovmorgon men man är ju en morgonmänniska så det gick sådär så istället tog Paul och jag en promenad i det fina vädret och handlade hem lite frukost. Åt gott under dagen och pratade med familj och vänner via FaceTime. På kvällen började vi kolla på Below Deck då jag hört så många pratat om den serien och jag tyckte helt klart att den var underhållande för jag har redan kollat igenom första säsongen haha.. Har ni kollat på den serien än?


// Saturday was pretty calm, I tried to get some sleep in the morning but i'm a morning person so instead Paul and I took a walk in the nice weather and bought some breakfast. Talked to family and friends via FaceTime during the day and in the evening we started watching Below Deck as I heard so many people talking about that series and I definitely thought it was entertaining because I have already watched the first season haha .. Have you watched that series yet?


SUNDAY

På söndagar brukar jag och Paul försöka hitta på någonting då han oftast är ledig så igår åkte vi iväg på en lunch på ett ställe som heter Monolog vilket har gått och blivit en favorit på senaste.

// On Sundays, Paul and I usually try to do something together as he is free that day and yesterday we went for lunch at a place called Monolog, which has become a favorite lately.


Vi tog en varsin tomatsoppa och sen delade vi på en förrätt med potatis och parmesan. Påväg hem köpte vi med oss världens godaste Cinnamon Buns som finns i närheten, dem är helt nybakade och finns i en massa olika smaker! Alltid så svårt att välja men den här gången tog jag en med hasselnöt och mandel men favoriten måste jag nog ändå säga är originalet med bara kanel. Fick även med mig ett par skor hem som jag har kollat in länge, men det får jag visa i ett annat inlägg!

Vad har ni haft för er i helgen?


// Both of us took a tomato soup and then we shared an appetizer with potatoes and parmesan. On the way home, we bought the tastiest Cinnamon Buns that are nearby, they are freshly baked and are available in a lot of different flavors! Always so hard to choose but this time I took one with hazelnut and almonds but the favorite I must say is the original with only cinnamon. I also bought a pair of shoes that I have been looking at for a while, but I will show that in another post!

What have you been up to this weekend?

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Du är ju så fin!! Du verkar ha haft en underbar helg 😊
nouw.com/oliviamalm
sandratheodora
sandratheodora,
Vilken härlig helg! Bowlen såg gudomlig ut!
nouw.com/sandratheodora
felicianelen
felicianelen,
Kul att se helgen i bilder 🥰
nouw.com/felicianelen
Filippaalexen
Filippaalexen,
Så fina bilder!!
nouw.com/filippaalexen
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha varje gång jag ser dessa inlägg så blir jag lika chockad för att det är en ny vecka igen!
nouw.com/celinelundqvists
hilmak
hilmak,
Mysigt! <3 Jag började kolla BD men stängde av efter 7 min? Klarade inte av hur allt var producerat typ? Men börjar fundera på om jag såg fel variant eller något, haha 😁 Hoppas du fått en bra start på veckan! ❤️
nouw.com/hilmak
Desireekujala
Desireekujala,
Du du var inte ensam om att vara förvirrad, hela första avsnitten var typ som en recap och jag blev så stressad för att det gick så himla snabbt mellan klippen, men avsnitt 2 börjar det kan man säga, dock så är det ju en hel del drama haha.. <3
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
Har inte sett serien och inte hört om den än :O men letar efter något nytt att kolla på nu när vi sett ut 13 reasons why så blir att testa din serie ikväll!! Tack för tipset fina du ❤️❤️ Kram
nouw.com/happym
Emma Engström,
Inte hört om den serien innan, finns så många och är inte den bästa insatta i det haha! Så mysigt inlägg, tycker verkligen det är roligt med de här inläggen och få hänga med lite! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Vilken mysig helg <3 Hoppas att du har haft en bra start på veckan fina du, kram! <3
nouw.com/hilma
isabylund
isabylund,
Myyyysigt! Fint att ni har söndagar som "er dag" tycker jag <3
nouw.com/isabylund