My Weekend in pictures

Då var det ny vecka och ni vet väl vad som väntar? Ett inlägg om min helg såklart! Nedan kan ni se vad jag har haft för mig genom att kika på lite bilder från min kamerarulle.


FRIDAY

I fredags blev det en vända till centrala Jakarta för att hämta ut ett paket och påväg hem så passade vi på att svänga förbi Joe & Dough som har riktigt goda croissanter som ni kan se ovan. Min favorit är den med vit choklad och den med jordgubb och grädde är riktigt god den med så det fick bli kvällsfikat hemma framför Netflix!


SATURDAY

På lördagen spelade jag in en så kallad mukbang till min Youtubekanal där jag svarade på frågor om livet i Indonesien. Den finns uppe på kanalen nu om ni har missat den och den kan ni se om ni klickar här. Jag provade även bubbel-te som det kallas, har ni provat det och isåfall vad tycker ni?


SUNDAY

På söndagen blev det att ta en liten sovmorgon och istället för en promenad som det oftast brukar bli så hängde jag vid poolområdet. Det blev ett dopp och sen läste jag några kapitel ur min bok. Det var riktigt härligt att hänga i en solstol hela förmiddagen och på eftermiddagen klippte jag ihop videon som nu finns ute!

Vad har ni haft för er i helgen?


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,

Det borde vara olagligt att lägga upp bilder vid poolen sådär 💔 så avis!

nouw.com/artibus
happyM
happyM,

Åhh det ser så galet härligt ut med sol och värme ❤️ Kram

nouw.com/happym