My Weekend in pictures

Den här helgen har det känts som om att allt gått fel. Maten vi beställde in var dålig, poolen var fullsatt, dåliga outfit-bilder, misslyckad matlagning o.s.v. men utöver det så blev helgen rätt mysig och nedan kan ni se vad jag haft för mig!


SATURDAY

På lördagen gick Paul och jag ut för att äta lunch och såhär såg jag ut! Det var en aning för varmt att ha på sig fejk-skinnbyxor och jackan åkte av fort efter att bilden hade tagits men det är alltid lika klurigt att klä sig här för ute är det 30 plusgrader men inne i butiker och restauranger är det full AC på.


Vi satte oss iallafall på ett gammalt favoritställe som vi alltid åt på innan pandemin men vi blev väldigt besvikna då det inte var som förut. Vi skickade till och med tillbaka tomatsoppan som vi hade sett fram emot men tydligen så hade den gamla kocken lämnat. Som tur var så smakade deras French toast bra så det fick bli att äta mer utav en dessert än lunch. På kvällen kollade vi på den omtalade serien The Queen's Gambit som finns att se på Netflix och den var riktigt spännande! Har ni hunnit sett den än?


SUNDAY

På söndagar brukar jag alltid passa på att planera inför kommande vecka, skriva matlista och storhandla så det ägnade jag förmiddagen åt och dem fina granarna som ni ser ovan fick följa med hem från mataffären. Jag tyckte dem var så söta så jag kunde inte låta bli men frågan är bara om man kommer vilja tända dem? Hur som helst så hann jag även med att ta en promenad under dagen och på kvällen gjorde jag ett försök till att laga en middag men halvvägs in i matlagningen upptäckte jag att det fattades några viktiga ingredienser så det fick blir hämtmat istället som vi åt framför Netflix. Det blev en mysig helg trots allt och nu ser jag så mycket fram emot nästa helg så man kan börja julpynta.

Vad har ni haft för er i helgen?


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Otroligt snygg färg på byxorna och granarna som är ljus gillade jag, förstår att man blir lite kluven på om man ska tända dom eller inte 😊

nouw.com/dontworrybelikeheidi
sofiahaag
sofiahaag,

Älskar dina såna här helg inlägg, så himla mysiga!! French toasten såg ju Såå god ut det äter jag alldeles för sällan!! 😍

nouw.com/sofiahaag
Linnealiebig
Linnealiebig,
Yummie yummie, såååå gott ⭐️
nouw.com/linnealiebig
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åhh älskar granarna! Så himla fina! Förstår verkligen att de fick följa med hem 😍😍

nouw.com/agnesmathilda
PurpleQueen
PurpleQueen,

Fina bilder, det låter som ni har haft en mysig helg!

nouw.com/purplequeen
enligtmalin
enligtmalin,

Nej så tråkigt det där med lunchen. Men så fina bilder ändå! 😍

nouw.com/enligtmalin
oliviamalm
oliviamalm ,

Din stil är ju så otroligt fin!!

nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Herlige bilder og god mat! <3

nouw.com/amaliev
hilmak
hilmak,

Mysigt!! Måste kolla in queens of gambit! 😍

nouw.com/hilmak
ebbabrage
ebbabrage,

Men vad tråkigt, hoppas nästa helg blir bättre och tur att du ändå kände att det varit mysigt 💕

nouw.com/ebbabrage