Saker jag vill göra 2021

Den här veckan har jag suttit och klurat på vad mina mål är för 2021 och jag har delat upp mina mål i kategorin selfcare, sociala medier & annat. Först tänkte jag dela med mig utav mina mål här men insåg sen att dem känns personliga och det vill jag nog hålla för mig själv. Så istället för att visa er alla mina mål så tänkte jag att jag kunde dela några punkter från listan som hör till saker jag vill göra 2021. Saker som jag vet kommer få mig att må bättre och som ni kanske också kan inspireras av att göra!


MEDITERA

Jag har nu mediterat i fler år och den vanan vill jag fortsätta med. Jag försöker att alltid starta min morgon med 5 min meditation.


LÄSA BÖCKER

Jag läste en hel del böcker under 2020 och även det vill jag fortsätta med. Det är ett perfekt tillfälle för mig att släppa allt och vara i nuet. Jag har ett par böcker på min lista som jag vill läsa men om ni vet någon bok jag inte får missa så får ni gärna tipsa.


TRÄNA REGELBUNDET

Jag vill få in träning som en vardaglig rutin och skulle vilja sätta upp ett hållbart schema som kommer funka i längden. Just nu är tanken att jag ska gå iväg och träna på tisdagar och torsdagar.


YOGA

Yoga hjälper mig att varva ner och därför vill jag yoga mer i år! Jag tänker att jag iallafall kan ta mig tid en gång i veckan. Känslan efter ett yogapass är oslagbart och jag tänker varje gång att jag borde göra det oftare.


BESÖKA SVERIGE

Jag skulle vilja spendera mer tid hemma i Sverige i år. Faktum är att jag inte har upplevt den svenska sommaren på 2 år nu och det är alldeles för länge. Förra året lyckades jag bara besöka Sverige en gång på grund av pandemin men jag hoppas att det blir bättre i år.


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Låter som jätte bra mål!

nouw.com/tildablanksvard
sofiahaag
sofiahaag,

Åh så mysiga mål!! Verkligen såna som är bra för en själv! Jag har en bokklubb med några kompisar så då blir det ju verkligen att man läser mer än tidigare 🤗

nouw.com/sofiahaag
oliviamalm
oliviamalm ,

Så kul att få läsa!! 😊

nouw.com/oliviamalm
hilmak
hilmak,

Hoppas du får in bra rutiner med yogan och träningen! Och hoppas du får komma till Sverige! 😍

nouw.com/hilmak
celinelundqvists
celinelundqvists,

Hoppas verkligen att du får komma till Sverige i år <333

nouw.com/celinelundqvists
megkaup
megkaup,

åhh, förstår din saknad av svensk sommar, har känt samma under mina år här! lyckades dock spendera en månad i sverige under juli månad förra året vilket var underbart. hoppas du hinner komma hem i år! 💛

nouw.com/megkaup
johnssons
johnssons,

Fina mål!! Hoppas du får komma till Sverige i år❤️

nouw.com/johnssons
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så sunda saker att göra i år och upptäcka Sverige som är vackert kan vara guld värt <3

nouw.com/sarahlinnsliv
KateOgembo
KateOgembo,

Meditation är så viktigt har också det som ett mål i år eller i alla fall meditera mer än vad jag brukar göra❤️

nouw.com/kateogembo
santonia
santonia,

Mer yoga och meditation är något jag också vill fylla mina dagar mer av!

nouw.com/santonia