Senaste dagarna

Sommaren fortsätter att leverera här i Sverige och jag njuter till fullo!! Nedan delar jag med mig av lite bilder som jag samlat på mig sen sist jag uppdaterade er här så ni kan se vad jag haft för mig!


Jag har bland annat spelat äventyrsgolf i Lindesberg klädd i en somrig outfit. Kjolen och toppen kommer från Zara, väskan från H&M och skorna hittar ni här (klick!).


Det har blivit att dricka många is chai latte här hemma ute på altanen och om ni precis som jag älskar Espresso House Chai så går det att köpa hem deras pulver och göra hemma. Det blir supergott!


Vi har ju haft väldigt tur med vädret här i Sverige men en dag regnade det så då åkte mamma och jag på en liten shoppingrunda och den här fina klänningen från Gina Tricot fick följa med hem.


Jag och mamma har åkt runt på lite olika dagsutflykter och det blev bland annat ett stopp i Nora där vi åt lunch och besökte några loppis.


Förra helgen överraskade vi min kusin med en Baby Shower och det blev verkligen så lyckat!


Och här om dagen så var jag hemma hos pappa och Katrin där vi blev bjudna på hemmagjord sushi och wow så gott det blev, det måste jag prova på själv någon gång.


Vad har ni haft för er i sommar? <3


Gillar

Kommentarer