Senaste från min kamerarulle

Jag tänkte att det kunde vara kul att kika på lite bilder från min kamerarulle som jag tagit dem senaste veckorna. Jag insåg nämligen att jag har varit riktigt dålig på att visa er min vardag nu på senaste tiden så nedan kan ni se vad jag haft för mig, iallafall från dem dagarna då kameran har fått komma fram!


Först ut har vi några bilder från en av dem där soliga dagarna vi hade här om veckan. Det blev en grillkväll och så satt vi ute på altan och spelade sällskapsspel. Det var så mysigt och man fick verkligen en försmak av sommaren!


Och så har vi dem här bilderna från en ännu en fin dag när jag och mamma strosade runt i stan och njöt av det fina vädret.


Ett måste nu under ''försommaren'' är att besöka stadsparken i Örebro. Dem gör så himla fint där och det är så mysigt och bara strosa runt bland alla vackra blommor. Det har blivit så himla grönt ute nu och det doftar så himla gott från träden och det gör mig helt pirrig.


Samma dag så passade jag på att knäppa några bilder till ett samarbete och så avslutades det med lite mat ute på stallbacken. Fler såna här dagar tack!


Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

nej men sommarlängtan nu <3

nouw.com/isabylund
tildablanksvard
tildablanksvard,

Rolig inläggside ju!

nouw.com/tildablanksvard
jessieskold
jessieskold,

Vilka härliga bilder! ❤️❤️ Ja nu kan sommaren komma! 😍

nouw.com/jessieskold
hilmak
hilmak,

Så fina muggar!!

nouw.com/hilmak
nellielillskog
nellielillskog,

Ser så härligt ut!

nouw.com/nellielillskog
Hilma Eklund ,

Så somriga och fina bilder 💛

www.nouw.com/hilma
KateOgembo
KateOgembo,

får riktiga sommarkänslor av det här<3

nouw.com/kateogembo
celinelundqvists
celinelundqvists,

Är så otroligt kär i de där jeansshortsen <3

nouw.com/celinelundqvists