Styling tips - Mix & Match

Hej på er, idag vill jag dela med mig utav hur man kan mixa och matcha olika plagg. När jag handlar kläder så ser jag till att det är tidlöst så jag kan använda plagget i flera år och att det är enkelt att matcha med andra plagg som jag har hemma i min garderob.


// Hi everyone, today I want to share how to mix and match different clothes. When I shop for clothes I make sure it is timeless so I can use it for years and also that it is easy to match with other clothes I have at home in my wardrobe.


Här om veckan köpte jag en kjol och blus och nedan är ett par exempel på hur man man enkelt kan mixa och matcha dessa plagg.

// The other day I bought a skirt and blouse and below are a few examples of how to easily mix and match these two.


Här är tre olika outfits som jag har mixat och matchat ihop med kläder jag har i garderoben, en lite mer vardaglig look och två festligare looks. Det går att matcha på många sätt och det bästa är att jag kommer att kunna använda plaggen i många många år.

Så mitt tips är helt enkelt att köpa tidlösa kläder som du enkelt ska kunna styla med vad du har hemma i garderoben.

// Here you have three different looks that I have mixed and matched with clothes I have in the wardrobe, one casual look and two party / dinner looks. It is possible to match in many ways and the best part is that I will be able to use them for many years.

So my tip is simply to buy timeless clothes that you can easily style with what you have at home in the closet.


#nouwoutfit #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Du kan verkligen detta med att mixa och matcha kläder tillsammans! Så himla fint och blev himla kär i kjolen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom