Thankful

Hej på er, hur härligt är det inte att det är fredag? Här skiner solen och jag har inge större planer än att jag snart ska ta mig ut på en promenad. Senare blir det att laga en vegetarisk lasagne och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, det blir troligtvis Netflix och en massa gott tillbehör.

Idag tänkte jag dela med mig utav vad jag är tacksam för just nu, varje kväll innan jag går och lägger mig brukar jag skriva ner vad jag är tacksam för i min lilla bok och det har verkligen hjälp mig att uppskatta de små sakerna i livet!


// Hi everyone, it's finally Friday, how wonderful? Here the sun is shining and I have no bigger plans than I will soon get out on a walk. Later I will make a vegetarian lasagna and then we will see what the evening has to offer, it will probably be Netflix and a lot of snacks.

// Today I thought about sharing what I am thankful for right now, every night before I go to bed I usually write down what I am thankful for in my little book and it has really helped me to appreciate the little things in life!Idag är jag tacksam för..


FaceTime

Denna vecka har jag pratat med både vänner, mormor, syster och mamma. Jag hade nog inte klarar att bo utomlands om det inte vore för just face time.


Min fina bukett med blommor

Jag blir så glad så fort jag ser den.


Vädret

Jag kan faktiskt inte klaga på att vi har över 30 grader och sol här, det har ju varit en hel del regn då det vart regnsäsong i Indonesien men vi har de senaste dagarna haft klarblå himmel (med några få regnskurar) och sol.


Att vi fortfarande får vara ute och promenera här i Jakarta

Så länge man använder munskydd dvs. Jag vet inte vad jag hade gjort om det hade varit 100 % lockdown då vi bor i en lägenhet utan balkong, men vem vet vad som kommer att hända? Så jag ser till att ta vara på varje promenad just nu.


Vad är du tacksam för just nu? <3


// Today I am thankful for ..


FaceTime

This week I have talked to my friends, my grandma, my sister and my mom. I probably wouldn't be able to live abroad if it wasn't for face time.


My beautiful bouquet of flowers

I get so happy as soon as I see it.


The weather

I can't complain that we have over 30 degrees and sun here, it has been a lot of rain since it's been rain season in Indonesia but we have in recent days had clear blue skies (with a few rain showers) and sun.


That we can be out walking here in Jakarta

At least as long as you use a mask. I don't know what I would have done if it had been 100% lockdown as we live in an apartment without a balcony, but who knows what will happen? So I make sure to take advantage of every walk right now.


What are you thankful for right now? <3

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Så viktigt att vara tacksam <3 skriver också ner (kanske inte varje dag men några gånger per vecka) och det är en så fin känsla tycker jag! Liten grej som gör stor skillnad. Kram! <3
nouw.com/hilmak
Desireekujala
Desireekujala,
Så bra grej ju 😃 kram <3
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
Åh men så himla fint fredagsinlägg!! ❤️ Jättefina saker du har att vara tacksam över och håller verkligen med dig om att facetime är så himla bra ❤️ Kram
nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,
Åh tack, kram <3
nouw.com/desireekujala
beattriicee
beattriicee,
Jättefina saker du är tacksam för!! FaceTime är en sak jag lätt håller med dig om, så enkelt och bra i tiderna. Och boken på bilden är helt underbar att skriva ner i, har en likadan! 😍 Kram ❤️
nouw.com/beattriicee
Desireekujala
Desireekujala,
Verkligen, jaajag älskar den <3
nouw.com/desireekujala
caicais
caicais,
Så bra saker att vara tacksam för! Alla de små sakerna i livet som man annars kanske tar för givet <3
nouw.com/caicais
Desireekujala
Desireekujala,
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå himla fint skrivet inlägg 😍
nouw.com/linnealiebig
Desireekujala
Desireekujala,
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så fint inlägg, är så bra att tänka på saker som gör en tacksam 😍
nouw.com/mammatillthea
Desireekujala
Desireekujala,
dks
dks,
Så fint innlegg 😍
nouw.com/dks
Desireekujala
Desireekujala,
Tack fina du <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nej men åh, kan du inte dela receptet? :> Blir jätteglad över att läsa om dina punkter, det är så fint och viktigt att vara tacksam för det som är här och nu! Vi är alldeles för dåliga på det <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Denna gången gick jag lite på känsla så ha ringet recept haha, men jag gjorde en tomatsås och en ostsås . som jag varvade med lasangeplattor <3 superenkelt!
nouw.com/desireekujala
carroat
carroat,
Vilka härliga saker att vara tacksam för! Vacker bukett 😍
nouw.com/carroat
Desireekujala
Desireekujala,
Ja men verkligen <3
nouw.com/desireekujala