Things I look forward to

Jag har märkt att vardagen känns lite lättare om man har saker att se fram emot, stora som små och därför har jag listat några saker som jag ser fram emot just nu!


DECEMBER

Jag ser fram emot December så man kan börja julpynta, lyssna på julmusik och äta sin frukost framför julkalendern. Hur mysigt låter inte det? Jag har faktiskt tjuvstartat och börjat lyssna på julmusik här hemma och det gör mig så avslappnad och på så gott humör!


JULEN

Vi har bestämt oss för att vara kvar här i Indonesien över jul och planen är att åka till Bali och det är något jag ser fram emot. Vi får passa på att åka dit nu när vi bor så nära men det kommer helt klart kännas annorlunda denna gång eftersom att Indonesien har stängt sina gränser för utlandet. Vi har inte bokat något än men bara tanken gör mig pirrig!


SVERIGE

Jag vet inte exakt tid och datum när jag kommer att åka till Sverige men jag ser fram emot den dagen och jag hoppas kunna komma hem till ett land tänkt av snö, det skulle vara så himla mysigt! Bara att veta att jag har det framför mig gör mig glad så ett tips är faktiskt att planera in någon resa eller så även fast ni inte vet när man kan åka för bara tanken gör att dem här dagarna känns lättare!

Vad ser du fram emot?


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Gleder meg helt sykt til jul selv! Å ja, er litt enklere om man har ting å se frem mot🤩🥰

nouw.com/amaliev
Desireekujala
Desireekujala,
malinkirstine
malinkirstine,

Jag längtar också galet mycket till julen - hoppas bara att den blir någorlunda som vanligt <3

nouw.com/malinkirstine
Desireekujala
Desireekujala,
Åh ja det hoppas jag med! <3
nouw.com/desireekujala