Through my phone

Hej på er, som lovat kommer här lite moments från senaste veckan.

Jag har promenerat en hel del och för omväxlingens skull har jag promenerat längst stranden och som vanligt fått sällskap av hundarna som alltid följer med hela vägen fram och tillbaka.


// Hello everyone, as promised, I will show you some moments from last week. I have walked a lot and some days I have walked along the beach and been joined by the dogs who always follow all the way back and forth.


Jag har hängt på stranden och börjat med en ny bok. Jag har precis läst färdigt nr 1 av denna serie så det ska bli kul att fortsätta läsa om det lilla bageriet på strandpromenaden, tips om du är ute efter en härlig feel good bok på semestern.


// I've been to the beach and started with a new book. I have just finished reading No. 1 of this series so it will be fun to continue reading about the next one, tips if you are looking for a feel good book on your holiday.


Jag var in till stan för att handla lite på marknaden och gick då av en slump in i en butik jag aldrig besökt, där hittade jag denna fina bikini som dessutom var nedsatt till halva priset, perfekt. Om det är något jag har mycket av så är det bikini och baddräkt, men det är också något jag använder väldigt mycket och det är även något man kan använda varje år utan att tröttna på. Håller ni med?


// I was in town to shop a little on the market and then went into a store I never visited, there I found this lovely bikini which was also reduced to half the price, perfect. If it's something I have a lot of, it's bikini and swimsuit, but it's also something I use a lot and it is also something you can use every year without getting tired of. Do you agree?


En natt vaknade jag av att hela rummet skakade och nästa morgon konstaterade jag att det vart ännu en jordbävning.

// One night I woke up to the whole room shaking and the next morning I noticed that there was another earthquake.


På en utav mina morgonpromenader möttes jag av denna magiska utsikt. Det var så fint att jag var tvungen att stanna till och ta ett foto men kort där efter börja de spöregna så då fick jag springa tillbaks till bilen haha..

Och det var några utav mina bilder från min telefon, hoppas eran vecka var bra den också, nu laddar vi om för en ny härlig vecka.


// I saw this magical view when I took a morning walk, It was so nice that I had to stop and take a photo but shortly after that it started to rain so I had to run back to the car haha ..

And that was some pictures through my phone, hope your week was good and now we are reloading for a new lovely week.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Den där boken är ju så myyyysig! Älskar den!
nouw.com/celinelundqvists
Desireekujala
Desireekujala,
Ja men eller hur, gillar den skarpt! 😊
nouw.com/desireekujala
ineees
ineees,
Blev glad av att läsa det här inlägget, det var verkligen mysigt <3 Den sista bilden är så vacker! Riktigt snygg bikini också<3 Kram!
nouw.com/ineees
Desireekujala
Desireekujala,
Men åh vad roligt att höra 😃 Tack fina <3 Kram!
nouw.com/desireekujala