Through my phone

Det är många som frågar om jag har hemlängtan, och jag skulle inte säga att jag längtar hem till Sverige, däremot saknar jag friheten att kunna gå ut på en långpromenad utan att känna mig obekväm. Idag tog jag mig ut till en park som ligger nära där vi bor, promenera är det bästa jag vet så jag försöker hitta platser där jag kan röra lite på mig, så detta var perfekt . Förresten är det bara jag som älskar palmer? Vet inte hur många kort jag har på olika palmer jag går förbi.


There are many who ask if I’m home sick, and I would not say I miss Sweden but I do miss the freedom to be able to take walks outside, it’s hard to go on a long walk without feeling uncomfortable. Today I went to a park close to where we live, walking is the best thing I know so I try to find places where I can do that so this was perfect. By the way, is it only me who loves palm trees? I don’t know how many pictures I have on different palm trees that I pass by.

Har varit så sugen på amerikanska pannkakor, så det fick det bli på menyn och mums vad gott det var!


Have been craving American pancakes so that was on the menu and it tasted really good!

Börjat på en ny bok, har kommit en bit in nu och tycker den verkar bra, jag älskar verkligen att läsa, speciellt ute, vet inte varför men finner inte ro till att läsa inomhus.


I have started a new book and I think it seems good, I really love to read, especially outside, do not know why but I don’t like to read indoors.

Var och handlade lite mat och såg då en frisörsalong som jag sprang in på och köpte lite hårprodukter, jag älskar denna oljan men har inte provat deras schampoo och balsam så hoppas det blir bra.


I was shopping some food and then I saw a hairdressing salon that I ran into and bought some hair products, I love this oil but have not tried their shampoo and conditioner so hope it will be fine.

En kopp te med extra mycket honung i min nya favvopyjamas, håller nämligen på att bli sjuk, tror det är pga av AC:n så ska försöka att inte ha den på under natten.


A cup of tea with lots of honey in my fav PJs, I’m about to get sick, think it's because of the AC, so I will try to not use it during the night.

Gillar

Kommentarer

madeleneholmstroem
madeleneholmstroem,
Usch kan tänka mig att det är jobbigt att hela tiden behöva tänka på vart man går för att inte känna sig iaktagen :/ jag har klarat mig fint hittills under mina resa. Tänker du extra på vad du har på dig för kläderninnan du går ut också?
nouw.com/madeleneholmstroem
Desireekujala
Desireekujala,
Ja man får ju en hel del blickar, men man börjar vänja sig. Jag har oftast på mig långbyxor/långkjol och skorta/T-shirt, just där jag bor är det nog att rekommendera, men går man ut i stan på tex en klubb så bär folk kläder som hemma i Sverige, så beror lite på vart man är.
nouw.com/desireekujala
Emma Engström,
Alltså detta får mig att ännu mer vilja åka utomlands, så underbart det vore! Moroccanoil är ju super <3
nouw.com/emmaengstrom
Desireekujala
Desireekujala,
Det tycker jag absolut att du ska göra! 💕✨
nouw.com/desireekujala