Ur min kamerarulle

Hej på er, så kul att många har kikat in på bloggen!

Jag tänkte att det kunde vara kul att se lite bilder ur min kamerarulle från sommaren.

Här är en bild från när vi var i Ibiza, Pauls bror gifte sig där nere så vi passade på att ta en vecka semester. Vi besökte ett jättemysigt brunchställe, miljön var så fin och allt på menyn var så fräscht och gott!

Här hade jag beställt en Acai bowl som var supegod! Jag tror vi gick dit fyra gånger på en vecka, stället heter Natural Pau som ni absolut borde besöka om ni reser till Ibiza och är ute efter en sen frukost/lunch.

Sedan fick jag äran att gå på bröllop, det var så otroligt fint och vigseln hölls på en rooftop med utsikt över havet!!! Kan det bli mer romantskt? På bilden ser ni det vackra brudparet och Pauls sida av familj.

Dem här två bilderna ovan är från en dag i Askersund. Jag och Paul firade 1 år tillsammans och bestämde oss för att åka dit över dan.
Vi besökte Stockholm, och inte vilken dag som helst utan på årets varmaste dag så det blev självklart glass på ett jättegott ställe vi hittade på Kungsholmen!
Sommaren har även bjudit på härliga middagar med fint sällskap. Har så mycket bilder men känner att jag inte ska göra det här inlägget för långdraget. Älskar verkligen att ta bilder, perfekt sätt att hålla kvar fina minnen.Hi, so fun that so many have visited the blog!

I thought it might be fun to see some pictures from my camera roll from the summer.

It’s hard to get it together when writing in Swedish and English, but hope it will be fine anyway. I Will try to summarize everything in a text.

I have great memories from the summer, we visited Ibiza, where I had the honor of going on an incredibly amazing wedding. Paul and I celebrated one year together, which we celebrated by going on a day trip to Askersund. We visited Stockholm during Sweden's warmest day and there were also a lot of dinners with friends.

I have so many photos From this summer, I really love taking photos, it's a great way to keep memories

Gillar

Kommentarer