Books I've read this summer

Om det är något jag älskar så är det att gå runt i bokaffärer och leta efter bra böcker, jag kan gå runt en bra stund och läsa på baksidor tills jag tillslut bestämmer mig vilken som får följa med hem!

Med det sagt så tänkte jag visa er vilka böcker som har fått följa med mig hem och berätta om vad jag har läst nu i sommar!

// If there is one thing I love, it is to walk around bookstores and look for good books, I can walk around for a good while and read on the back pages until I finally decide which one to take home!

With that said, I thought I would show you which books I have brought home and tell you about what I have read this summer!


BOKHANDELN PÅ RIVERSIDE DRIVE

Den här boken fick jag av min mamma så den har jag inte valt själv, men jag är så glad att jag fick den för åh så bra den var. Det handlar om en svensk tjej som hamnar i London då hon ärvt en bokhandel och därefter får man följa hennes liv där, så himla mysig och välskriven!

// I got this book from my mother so I did not choose it myself, but I am so happy that I got it for oh how good it was. It's about a Swedish girl who ends up in London as she inherited a bookstore and after that you get to follow her life there, so cozy and well written! Unfortunately I think it is only available in Swedish as it is a Swedish author ..


EVERY BREATH / MED VARJE ANDETAG

En helt underbar kärlekshistoria skriven av Nicholas Sparks som bland annat har skrivit The Notebook. Det här en en sån där bok som man bara inte kan slita sig ifrån, ni bara måste läsa den! För mig blir det att läsa mycket på engelska i och med att jag bor utomlands men jag är säker på att det är minst lika bra på svenska!

// An absolutely wonderful love story written by Nicholas Sparks who, among other things, has written The Notebook. This is the kind of book that you just can not tear yourself away from, you just have to read it!


GHOSTED / DAGARNA MED DIG

Den här boken har jag hört så mycket bra om så jag var bara tvungen att läsa den och även denna boken är en kärlekshistoria. Jag håller faktiskt på att läsa den just i detta nu så jag vet ännu inte hur den slutar, men åh så spännande den är. Ännu en bok jag kan rekommendera!


Har ni läst några böcker i sommar? Tipsa gärna om era favoriter!


// I have heard so much good about this book so I just had to get it and this book is also a love story. I'm actually reading it right now so I do not yet know how it ends, but oh how exciting it is. Another book I can recommend!

Have you read any books this summer?


Gillar

Kommentarer

Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Åh den "Every breath" måste jag läsa! Tack för tipset!
nouw.com/hannagrinvald
Desireekujala
Desireekujala,
Åh jaa den är så fin <3
nouw.com/desireekujala
Sophiehelena
Sophiehelena,
Kul att du hittat så många böcker att läsa ☺️ själv läser jag inte 🙈
nouw.com/sophiehelena