Life update

Today's look!

Top - Forever 21 / Jeans H&M / Bag - Zara / Shoes Vagabond

Hej på er, hur mår ni? Det känns som det var ett tag sen jag pratade med er så jag tänkte att jag kunde göra en liten life update med vad som har hänt på sistone!

Nu är vi inne i Augusti och jag kan nu konstatera att det inte blev någon sommar i Sverige i år på grund utav omständigheterna.. Jag får helt enkelt satsa på att komma hem och hälsa på i höst istället vilket är rätt mysigt det med! Jag har även fått svar på om jag kom in på kursen jag sökte och tyvärr så hamnade jag som reserv vilket ändå känns helt okej, jag kan tänka mig att många sökte nu till hösten i och med allt som skett i år! Det var iaf en internationell kurs i entreprenörskap, men det kommer fler tillfället.

Det är mycket väntande just nu, vi väntar fortfarande på svar på när Pauls fotboll ska dra igång så just nu är det svårt att planera någonting alls faktiskt, men det är bara att gilla läget och leva för dagen, men jag ska inte klaga för vi har det rätt bra här i Indonesien!

// Hi everyone, how are you? It feels like it's been a while since I talked to you so I thought I could do a little life update about what's happened lately!

Now we are in August and I can now state confirm there will be no summer in Sweden this year due to the circumstances .. I simply have to wait and hopefully visit this autumn instead, which is quite cozy! I have also received an answer as to whether I entered the course I applied for and unfortunately I ended up on the reserve list , which still feels pretty okay, I can imagine that many applied this autumn because of everything that happened this year! It was somehow an international course in entrepreneurship, but there will be more opportunities.

It's very much waiting right now, we're still waiting for an answer on when Paul's football will start so right now it's hard to plan anything at all actually, but I just have to accept the situation and live for the day, but I should not complain because we are having a good time here in Indonesia!


Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Usch det kan vara så jobbigt att bara gå och vänta... men du har absolut rätt i att det garanterat kommer fler tillfällen för studier och annat, du kanske vill läsa något helt annat om en månad 😘 Hoppas du får åka hem till Sverige (och tillbaka) snart! Kram fina du❤️
nouw.com/hilmak
Desireekujala
Desireekujala,
Precis så!! kram <33
nouw.com/desireekujala
Linnéa,
Du är sååå attans fin, älskar outfiten. ❤️ Ja, jag ska inte säga att jag klagar över vädret 🤩 kram
nouw.com/linnealiebig