My Weekend in pictures

SATURDAY

Vi hade inga planer alls i helgen men det kan vara skönt det med tycker jag. På lördagen tog vi oss iallafall oss ut för att äta lunch på en restaurang och påväg dit diskuterade vi att vi inte har så mycket kort på oss två tillsammans det här året så då frågade vi snällt en person om han kunde ta några bilder vilket han ställde upp på.


Vi slog oss ner vid våran favoritrestaurang Kitchenette där vi åt en varsin carbonara som var riktigt god! Det slog mig hur olika det ser ut nu från land till land för medans Jakarta precis har öppnat upp restauranger som har varit stängda sen i mars så har Sverige nu hårdare restriktioner. Jag tycker iallafall att det är skönt att det öppnat upp och dem är väldigt noga med temperaturcheck och hygien vilket är bra.


SUNDAY

Söndagen var lugn. Startade dagen med en morgonpromenad och sen slog vi oss ner vid ett café för en matcha latte. På hemvägen gick vi förbi mataffären för att fylla på kylskåpet och då möttes vi av en hel del julpynt och det kliar verkligen i fingrarna nu till att börja julpynta men jag väntar några veckor till! Resten utav dagen spenderades hemma i lägenheten då det blev oväder ute. Jag kan nästan bli lite glad när det blir oväder för då känns det ännu mysigare att krypa ner i soffan och bara kolla på serier hela dagen!

Hur har eran helg varit?


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

PurpleQueen
PurpleQueen,
Gott med pasta 😋
nouw.com/purplequeen
amaliev
amaliev,

Så fine bilder!😍

nouw.com/amaliev