Vegetarian recipe
Det var några av er som ville ha receptet jag gjorde igår på grönsaksbiffar med halloumi så det ska ni självklart få. Jag måste säga att jag var lite skeptiskt till en början, jag kunde inte föreställa mig hur smakerna skulle vara men det var så himla gott så jag kommer definitivt laga det igen och jag kan verkligen rekommendera er att prova på detta.
// There were some of you who wanted the recipe I made yesterday on vegetable beef with halloumi so here we go. I have to say that I was a little bit skeptical at first, I couldn't imagine how the flavors would be but it was so good so I will definitely cook it again and I can really recommend you to try this.

Du behöver:
För 4 portioner
400 gram halloumi
500 gram morötter
4 st ägg
2 dl ströbröd
1 tsk salt
Chiliflakes
4 msk finhackad persilja
smör att steka i
Ev lite timjan att garnera
Börja med att riva halloumi och morötterna grovt. Blanda sedan alla ingredienser och låt det sedan stå i 5 minuter. Forma smeten till 8 små biffar och stek dem sedan i 3-4 minuter på varje sida så dem får lite färg. Toppa med timjan.
Jag valde att servera med potatismos och lite sallad vilket passade riktigt bra, tyvärr hittade jag ingen persilja i matbutiken men det var gott ändå. Jag vill dock gärna prova att ha i persilja nästa gång. Det bästa med den här rätten är att det tar sjukt snabbt att laga. Hoppas ni gillade recepten, lovar att ni inte kommer bli besvikna!
//
You need:
For 4 people
400 grams of halloumi
500 grams of carrots
4 eggs
2 cups breadcrumbs
1 teaspoon salt
Chiliflakes
4 tablespoons finely chopped parsley
butter to fry in
Some thyme to garnish
Start by tearing halloumi and carrots roughly. Then mix all ingredients and allow to stand for 5 minutes. Form the batter into 8 small steaks and then fry them for 3-4 minutes on each side so that they get a some color. Top with thyme.
I chose to serve with mashed potatoes and salad on the side which worked really well, unfortunately I didn't found any parsley in the grocery store but it was good anyway. However, I would like to try to have parsley next time. The best part is that it take really quickly to cook. Hope you liked the recipes, I promise, you will not be disappointed!
Gillar
Kommentarer


